Va zgudui oare noul presedinte american, Donald Trump, Europa?

Watch the video

Va zgudui oare noul presedinte american, Donald Trump, Europa?

Conservatorii din Europa spera ca administratia Trump va aduce politici de securitate mai stricte si le va clatina pe cele existente.

Numarul record de refugiati din Europa, dar si atacurile teroriste, precum cele din Belgia si Germania, ii fac pe unii conservatori sa isi doreasca schimbari precum cele pe care presedintele Trump promite sa le aduca in SUA, insa mass-media de pe ambele maluri ale Atlanticului par sa dea la o parte aceasta notiune.

Presa belgiana a avut un comportament ostil fata de Trump si inainte de alegeri, si dupa aceea. Mai multi politicieni europeni, care au participat la Jerusalem Leaders Summit, au declarat pentru Stirile CBN ca abia asteapta sa vada cum va arata America sub conducerea lui Trump.

Mischaël Modrikamen spune ca multi belgieni nu inteleg politica din SUA, nici nu cunosc intreaga poveste a lui Trump, dar, cu toate acestea, sunt atrasi spre el.

Oamenii spun ca le-ar trebui si in Belgia un Donald Trump. E foarte interesant. Nu stiu ei prea multe si aud doar vestile rele, dar spun ca e nevoie de cineva care sa clatine sistemul, si tocmai aceasta dorim noi.

Anul trecut, Modrikamen il lauda pe Trump intr-un videoclip postat cu doar 11 zile inaintea atacurilor sinucigase din Bruxelles, in care au murit peste 30 de oameni.

America nu trebuie sa ajunga cum a ajuns Bruxelles-ul, care era candva o societate antreprenoriala, vibranta, plina de veselie si de pace. Acestea sunt de domeniul trecutului. Bruxelles-ul devine tot mai mult un oras din lumea a treia. Ne-am afundat intr-o societate postmoderna, hedonista. America nu trebuie sa ajunga asa.

In Suedia, majoritatea oamenilor doreau sa castige Hillary, insa eu cred ca Donald Trump poate face o diferenta. E un om puternic si cred ca se va descurca.

Kristina Winberg, membru al Parlamentului European, crede ca multi dintre imigrantii din tara ei s-ar putea radicaliza, asa ca Suedia ar putea lua exemplu de la Trump.

Donald Trump vorbeste despre luarea de masuri impotriva criminalitatii si pentru oprirea fluxului de imigranti, iar eu sunt de acord cu asta.

Marea Britanie a facut deja un pas inainte. Roger Helmer spune ca votul tarii sale pentru iesirea din UE ar fi netezit calea pentru victoria lui Trump.

Cred ca a avut un impact real si, desi victoria lui a fost minunata, el a castigat la o diferenta infima. Brexitul a venit in urma unor oameni care au spus ca le-a fost de ajuns si ca trebuie incercat ceva diferit.

El mai spune ca Trump a primit reactii negative in Europa.

Daca revedem cateva comentarii ale sale din timpul campaniei, intelegem de ce multi dintre liberali s-au suparat. Insa, referitor la ceea ce va face, cred ca el are valorile necesare pentru America si pentru lume.

El spune ca obiectivele lui Trump sunt bune pentru civilizatia vestica. El vrea sa faca America puternica din nou, aspect important pentru lumea si valorile occidentale.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 163 - 28 ianuarie 2017 pe Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează